Čo budeš potrebovať?
- 255g maslo
- 100g kryštálového cukru
- 55g trstinového cukru + cukor pre rolovanie
- 325g hladkej múky
- 170g horkej čokolády
- 1 vajce
- soľ na povrch – ja osobne soľ mám veľmi rada s čokoládou 🙂
- V mixéry vyšľaháme maslo s cukrom, kým nebude lahké nadýchané.
- Pridáme múku. Následne nasekanú čokoládu.
- Cesto vyberieme z misky a pomocou potravinovej fólie vyformujeme roládu. A vložíme do chladničky na min. 2 hodiny.
- Vyberieme rolku s fóle a natrieme povrch vajíčkom. Následne obalíme trstinovým cukrom a nakrájame na 1,5 cm kúsky.
- Uložíme ich na papier na pečenie posypeme povrch so štipkou soli a vložime do rúry na 200 stupoňov, pečieme do zlata.
- Dobrú chuť 🙂